Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 14 november 2019

Nieuw festival in Rotterdam Ahoy: Popfestival ODE

ROTTERDAM – In het weekend van 21 en 22 maart 2020 vindt in Rotterdam Ahoy de allereerste editie van Popfestival ODE plaats. Een fascinerende reis, dwars door 50 jaar popmuziek. Op Popfestival ODE spelen de beste cover- en tributebands uit Europa de allergrootste wereldhits, verdeeld over drie podia in Rotterdam Ahoy. Een unieke kans om op één plek de bekendste nummers van o.a. The Beatles (door The Cavern Beatles), Queen (door Vipers), Pink Floyd (door Pink Project), Coldplay (door The Scientists) en ABBA (door Abba Fever) live te horen. Early Bird kaartverkoop start vandaag!

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 13 november 2019

Capelse gemeenteraad op 18 november in gesprek met inwoners

Hoe houden we onze stad vitaal, veilig en blijven we ruimte geven aan wonen, werken, vervoer en samen leven? Voor nu en de komende jaren. In 2020 wordt de nieuwe Stadsvisie voor Capelle aan den IJssel vastgesteld. Om tot een nieuwe Stadsvisie te komen gaat de gemeenteraad met Capellenaren in gesprek. Er zijn vier stadsgesprekken in verschillende wijken. Op maandag 18 november in het Huis van de wijk in Schollevaar gaat de gemeenteraad in gesprek met inwoners over de toekomst van Capelle.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 13 november 2019

Erfgoed ontvangt college Zuidplas

Eind oktober bracht het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas een bezoek aan ErfGoed in Moerkapelle. ErfGoed is wereldmarktleider op het gebied van teeltvloeren. Bij het bedrijf dat actief is in meer dan 25 landen, werken ruim vijftig mensen. Ook zijn gemiddeld nog eens vijftig mensen op inleenbasis of als ZZP’er actief. De roots van ErfGoed liggen in Zuidplas en ook in de toekomst wil het bedrijf zichtbaar aanwezig zijn in de Zuid-Hollandse gemeente.