VCH vol vuur het nieuwe seizoen in

  • donderdag 1 september 2016
  • Redactie

Het is zover: het seizoen gaat beginnen, ook in het Van Cappellenhuis. En wát voor een seizoen! Klassieke concerten worden afgewisseld met tango-, klezmer en jazzconcerten.

Maar ook een concertvoorstelling (muziek én theater), concertlezingen, een vertelconcert, een familievoorstelling etc. en dat alles met top-artiesten! Nieuw zijn ook de lezingen in de avonduren met een kunsthistorica die beeldende kunst én muziek met elkaar in verband brengt. Een absolute aanrader!

Op zaterdag 10 september starten we om 10.00 uur met Open Monumentendag en staat het Van Cappellenhuis zoals gebruikelijk bol van de activiteiten. De hele dag kunt u genieten van een drankje en hapje in de Van Cappellenzaal of bij mooi weer in de tuin aan de IJssel. Gastvrouwen en - heren vertellen u graag alles over trouwen, verhuur, kunst en cultuur in het Huis, er zijn rondleidingen door de 19e eeuwse Regentenkamer, er zijn twee workshops schilderen op echt schildersdoek (10.30-12.00 en 13.30-15.00 uur, kosten materiaal € 5.00, aanmelden kan via www.vancappellenhuis.nl. of ter plaatse, zolang er plaats is) en.....
er is voor de derde keer een GROOTSE KUNST-SALE, waarbij ingelijste en genummerde litho's, zeefdrukken en originele werken van bekende Nederlandse kunstenaars ver onder de marktprijs worden aangeboden. Extra trekpleister: van 12.00-16.00 uur life action painting door kunstenaar Milan buiten voor het Van Capppellenhuis. Van 12.00-12.30 uur is bovendien de KOFFIE/THEE MET CAKE GRATIS en beginnen de muziekoptredens. Dat alles wordt om 12.30 uur onderbroken door het officieel aanbieden van de nieuwe programmabrochure. : www.vancappellenhuis.nl .

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 1 september 2016