Verkiezingsavond in het Isala Theater

  • dinsdag 13 maart 2018
  • Redactie

Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen, woensdag 21 maart, organiseert de gemeente Capelle een verkiezingsavond in het Isala Theater. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom om met elkaar de voorlopige uitslagen van de Gemeenteraadsverkiezingen te volgen.

Docent communicatie van de Hogeschool van Rotterdam Aniek van Heck presenteert de avond en gaat in gesprek met de aanwezige lijsttrekkers, burgemeester Peter Oskam en Capellenaren. De uitslagen van de verschillende stembureaus en de daarbij behorende voorlopige zetelverdeling worden in de loop van de avond verwacht.

De verkiezingsavond is vrij toegankelijk van 21.00 uur tot 24.00 uur en wordt muzikaal omlijst door een optreden van de Nederlandse singer/songwriter Ed Struijlaart. Radio Capelle is met verslaggevers in het Isala Theater voor een live verslag en gesprekken met politici en andere Capellenaren. Radio Capelle is te beluisteren via www.radiocapelle.nl, 105.3 FM en Ziggo kanaal 917.

Naast de gemeenteraadsverkiezingen vindt er op 21 maart ook een raadgevend referendum plaats over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Tijdens de verkiezingsavond worden alléén de resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen onder voorbehoud bekend gemaakt. De definitieve vaststelling vindt plaats op 23 maart om 10.00 uur. Op 29 maart vindt landelijk de bekendmaking plaats van de uitkomsten van het raadgevend referendum.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 13 maart 2018
Geen andere berichten van 2018-03-13 gevonden.