Isala Afternoon: in de middag naar het Isala

  • donderdag 2 augustus 2018
  • Redactie

In het Isala Theater zijn geregeld films, familievoorstellingen en andere voorstellingen in de middag te zien. Het is licht buiten als bezoekers aankomen bij het theater en voordat het donker en koud is, zijn ze alweer thuis. Kortom, een Isala Afternoon zorgt dat bezoekers ook overdag een heerlijk ontspannen theaterbeleving kunnen ervaren.

Sinds begin 2018 vertoont het Isala niet alleen films op dinsdagavond, maar ook zo vaak mogelijk in de middag. Het aanbod wordt per maand bekendgemaakt op de website. In september zijn dat The Guernsey literary society en Den skyldige (The guilty). Wat ook alvast gepland staat, is de Oscarfilm met high wine op dinsdagmiddag 12 maart.

Zondagmiddag staat een gevarieerd aanbod aan voorstellingen geprogrammeerd. Van een literaire middag en de psychologische theaterthriller Judas tot de opera Tosca en het kerstconcert van de 3JS. Theaterbezoekers hebben na afloop van deze voorstellingen de avond nog lekker voor zichzelf voor er weer een werkweek begint.

Voor wie (klein)kinderen heeft, biedt Isala Afternoon een leuke bezigheid op de zondagen. Kinderen krijgen bovendien een mooie korting op de entreeprijs van musicals of familievoorstellingen. Er is voor elke leeftijd wel iets leuks. Zo voert het Nationaal Jeugd Musical Theater zondag 11 november Kruistocht in spijkerbroek op voor kinderen vanaf zeven jaar, naar het beroemde boek van Thea Beckman. Masha en de Beer, bekend van televisie, komen zondag 17 februari naar het Isala. Kinderen vanaf twee jaar mogen na afloop met hen op de foto én kunnen een leuke workshop boeken.
Kijk voor het complete aanbod van Isala Afternoons op www.isalatheater.nl.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 2 augustus 2018