Capelle Bruijst in het Van Cappellenhuis

  • maandag 17 september 2018
  • Redactie

Oók in Van Cappellenhuis zal het bruisen tijdens het stadsfeest “Capelle Bruijst” op 22 september met performer en multi-muzikant Reinier Sijpkens en jonge toptalenten Anuschka Pedano (altviool) en Maria Pedano(hobo en zang) onder begeleiding van Maria Nemtsova (piano).

Reinier Sijpkens bespeelt acrobatisch een eenmansorkest met een orgeltje, trompet, flugelhorn, een grote zeeschelp of met zijn vingers. Zijn optreden is altijd een happening waarbij het hele publiek wordt ingeschakeld. In het Van Cappellenhuis wil hij met alle toehoorders een levend carillon laten klinken. Reinier: We gaan gezamenlijk met elkaar het feest inluiden en tevens een serenade brengen aan elkaar”. Optredens om 13.30, 14.30 en 15.30 uur

Anuschka en Maria Pedano en Maria Nemstova zijn jonge toptalenten die vele prijzen hebben gewonnen en groot succes hebben met optredens, ook op de TV. In het Van Cappellenhuis verzorgt het drietal drie prachtige optredens om 14.00, 15.00 en 16 uur.
Zij spelen onder andere werken van Bach, Puccini en Vivaldi. En natuurlijk horen we nog één of meer nummers van Edith Piaf!

Beleef Capelle Bruijst in het Van Cappellenhuis! Toegang gratis!
Informatie: www.vancappellenhuis.nl

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 17 september 2018