55 jaar of ouder? Kom mee dansen!

  • donderdag 21 februari 2019
  • Redactie

Sportief Capelle organiseert op 6 april het Capels Dansevent. Het dansevenement is een dag vol met dansoptredens van veel verschillende dansgroepen.

Voorafgaand aan het evenement wordt er door iedereen volop geoefend om een mooie show neer te zetten. Bent u 55 jaar of ouder en vindt u het leuk om op te treden, dan kunt u meedoen met de 5-weekse cursus en daarop aansluitend het dansevenement.

Het doel van het dansevent is plezier en ontmoeting. Hierbij wordt bedoelt de ontmoeting tussen de verschillende deelnemende doelgroepen. Denk hierbij aan jong&oud en mensen met en zonder een beperking. Tijdens het dansevenement zijn deze verschillende groepen aanwezig. Elk jaar kijken ze naar elkaars optredens en moedigen ze elkaar aan. Het enthousiasme spat elke keer weer van het podium af!

De cursus start op woensdag 6 maart in Sporthal de Lijster, Lijstersingel 20 en duurt 5 weken. De les duurt van 13.00 tot 14.00 uur en kost voor 5 weken 15,-

Wilt u meer informatie en/of wilt u zich opgeven, dan kunt u contact opnemen met Sportief Capelle op info@sportiefcapelle.nl of 010-258 87 87.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 21 februari 2019
Geen andere berichten van 2019-02-21 gevonden.