WaterNatuurlijk-wandelingen door Rotterdam

  • maandag 25 februari 2019
  • Redactie

Op 20 maart zijn er weer waterschapsverkiezingen. WaterNatuurlijk organiseert daarom op woensdag 13 en zondag 17 maart WaterNatuurlijk-wandelingen door Rotterdam.

Tijdens deze WaterNatuurlijk-wandelingen wordt duidelijk welke maatregelen allemaal worden uitgevoerd voor een klimaatbestendig Rotterdam. Maatregelen zoals waterbergingen en extra groen in de stad zorgen voor droge voeten bij hevige regenval. Ook komt u te weten wat de werkzaamheden van het waterschap in het algemeen zijn.

De wandelingen worden verzorgd door Hoogheemraad Agnes van Zoelen, lijsttrekker van WaterNatuurlijk van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Beide wandelingen duren van 14.00 tot 15.30 uur. De wandeling van woensdag 13 maart gaat vanaf het Centraal station naar de DakAkker, het waterplein Benthemplein en de Agniesebuurt. Deze wandeling is ook rechtstreeks (live) te beluisteren bij Radio Capelle in het programma Hitland Magazine tussen 14.00 en 16.00 uur. De wandeling van zondag 17 maart bestrijkt het gebied tussen het Nieuwe Instituut en het Centraal Station.

WaterNatuurlijk is de landelijke waterschapspartij die zich inzet voor natuur, duurzaamheid en recreatie, voor iedereen met een groen hart voor water.
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via schielandkrimpenerwaard@gmail.com, vol is vol!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 25 februari 2019
Geen andere berichten van 2019-02-25 gevonden.