Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 1 november 2019

Start sloop voormalig IJsselcollege

Capelle aan den IJssel, 1 november 2019 - Wethouder Dick van Sluis (Stadsontwikkeling) heeft gisteren het startsein gegeven voor de sloop van het voormalige IJsselcollege aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Na de sloop wordt hier het nieuwbouwplan ‘IJsselpark’ gebouwd. Een kleinschalige dorpse woonbuurt met 59 woningen ontworpen in een landelijke en dorpse architectuurstijl.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 31 oktober 2019

Eerste activiteit 75 jaar bevrijding in Capelle

Op de Oude begraafplaats Capelle-West heeft het kindercollege de zogenaamde Freedom Flame tulpenbollen geplant. Het is de eerste activiteit in het kader van 75 jaar vrijheid in Capelle aan den IJssel en de eerste activiteit van het nieuwe kindercollege.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 30 oktober 2019

Capelse rapper Jizzle maakt radiodebuut

De Capelse rapper Jizzle doet mee aan het nieuwe seizoen van FunX Talent, waarbij de focus voor de kandidaten ligt op zo veel mogelijk goede muziek maken, de beste punchlines bedenken om een verandering te kunnen maken in de hip-hop scene.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 28 oktober 2019

“Niemand uit De Hoven slaapt met de kerst onder een brug”

Dat is in ieder geval op te maken uit gesprekken van de afgelopen dagen en ook weer vandaag door Radio Capelle binnen de gemeente en Havensteder ook al wil en kan niemand dat zwart op wit bevestigen. Dat heeft te maken met procedures, overeenkomsten en wetten.