Nieuws uit Capelle aan den IJssel

Nieuwstip? E-mail redactie@radiocapelle.nl

GEPUBLICEERD OP:
zondag 17 maart 2019

Heldhaftige verkeersregelaar ontvangt postuum hoge Koninklijke Onderscheiding

Verkeersregelaar Salih Papadogan heeft op 14 maart postuum de Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon ontvangen. Burgemeester Peter Oskam van Capelle aan den IJssel reikte de hoge Koninklijke Onderscheiding in brons uit aan de weduwe Papadogan. De verkeersregelaar aarzelde op 17 december vorig jaar geen moment toen een auto onverwachts in de Hollandsche IJssel verdween. In een poging de bestuurster te redden kwamen de 51-jarige Rotterdammer en een 75-jarige vrouw om het leven. Salih laat een vrouw en vijf kinderen na.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 14 maart 2019

Workshopaanbod voor Capelse vrijwilligers!

Speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties geeft het Kenniscentrum van CapelleDoet professionele trainingen en workshops. Voor weinig of voor niets. Doe mee en leer effectief vergaderen, grenzen stellen, invloedrijk communiceren én creatief schrijven.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 23 februari 2019

Winnaars van gesigneerd stripboek in de Hitland studio.

Vorige week was kunstschilder Kees de Jong in onze studio voor een interview over het stripverhaal De Kababels van Ka. Het stripboek is door Kees zelf ontworpen en ingekleurd. Hitland Magazine kreeg een aantal door Kees gesigneerde exemplaren van het stripboek en woensdagmiddag kwamen prijswinnaars een exemplaar van het stripboek ophalen.