Interviews van Radio Capelle

Luister hier alle hoogtepunten uit de uitzendingen van Radio Capelle terug!

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 13 november 2019

Joia brengt zachtheid in de theaters

De Rotterdamse Joia Rath is theatermaker, performer, schrijver en zangeres. Ze studeerde vocalen aan de Popacademy van Codarts. Momenteel leidt ze jong talent op als docent aan de Rockacademy. Dit jaar bracht ze haar album ‘Europa’ uit en ze is volgens popprofessor Leo Blokhuis iemand om in de gaten te houden.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 10 november 2019

Column Nandita Doelam: Hoe gaat het met je?

Elke maand laat Nandita haar licht schijnen op de maatschappij, politiek en de alledaagse, mooie en minder mooie, kanten van de hedendaagse samenleving. Deze maand een persoonlijke column over een vraag die we heel vaak aan mensen stellen.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 10 november 2019

Dichter aan de IJssel: Tegenstellingen

In Hitland Magazine is elke week een gedicht te horen door onze vaste huisdichters. Deze week een gedicht van de hand van Claudia de Rave. Tegenstellingen kom je overal tegen, in de sport, politiek en ook in een relatie. Dit gedicht was te beluisteren in de uitzending van 16 oktober.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 9 november 2019

Nieuwe muziek en kunstboek van Rotterdamse band The Bullfight

Er zijn bands die zich na verloop van tijd binden aan een radiostation. De jongens van The Bullfight uit Rotterdam, mogen zich inmiddels tot Vrienden van Zwaardvis noemen. In 2018 werden meer dan 100 kunstenaars gevraagd om een bijdrage te leveren aan een kunstproject rondom 'Murder Ballads’.