Interviews van Radio Capelle

Luister hier alle hoogtepunten uit de uitzendingen van Radio Capelle terug!

GEPUBLICEERD OP:
zondag 16 juni 2019

Koken met passie: Spaanse Tortilla


Niet iedereen krijgt de Spaanse tortilla even goed onder de knie. Cruciaal is om te beginnen bij de juiste verhouding. In onze maandelijkse rubriek Koken met passie met chef-kok Erwin de Visser van restaurant De Dames wordt u stap voor stap meegenomen hoe u zelf een heerlijke Spaanse tortilla kan maken. En natuurlijk geeft Erwin er weer zijn eigen draai aan.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 16 juni 2019

Dichter aan de IJssel: Niets


In Hitland Magazine is elke week een gedicht te horen door onze vaste huisdichters. Claudia de Rave schreef een gedicht over "Niets". En toch kan "niets" wel degelijk over "iets" gaan.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 16 juni 2019

Column burgemeester Oskam: Vrijwilligerswerk


Capelle aan den IJssel is in 2019 verkozen tot ‘Vrijwilligersgemeente van het jaar’. De gemeente kreeg deze eervolle vermelding, onderdeel van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2019, voor de brede ondersteuning en waardering van het lokale vrijwilligerswerk.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 13 juni 2019

PvdA en VVD uiten zorgen over sociale huurwoningen

Zowel de PvdA als de VVD in Capelle hebben het college vragen gesteld over de sociale woningvoorraad. De herhuisvesting van bewoners van de Hoven en de voorrangsregeling voor statushouders zijn punten van aandacht als ook de totale woningvoorraad nu en in de nabije toekomst.