Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
maandag 11 maart 2019

VCN strijdend ten onder in derby

Op zaterdag 9 maart was het dan eindelijk derbyday! In zowel Zevenhuizen als Capelle stond deze wedstrijd al even met rood omcirkeld in de agenda. Met name voor ZVH telt momenteel elk punt in de strijd om het kampioenschap terwijl Capelle vrijuit kan spelen wetende dat lijfsbehoud al zeker is. Alles was aanwezig voor een mooie derby!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 11 maart 2019

Laudame Financials VCN D1 laat punten liggen in Huizen

Na twee weken geen wedstrijd was het zaterdag 9 maart tijd voor de uitwedstrijd tegen Prima Donna Kaas D1 in Huizen. Na een mooie reeks overwinningen eerder dit jaar hebben de dames van VCN de eerder gespeelde thuiswedstrijd goed te maken. Deze spannende wedstrijd in Capelle eindigde namelijk in een nipte 3-2 verlies.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 7 maart 2019

Lekker ballen met Walking Voetbal!

Walking Voetbal is aan het begin van dit seizoen geïntroduceerd in Capelle aan den IJssel door Sportief Capelle. Het is bedoelt voor alle liefhebbers van voetbal die zelf niet (meer) aan reguliere voetbal mee kunnen doen. Het veld, de spelregels en de begeleiding is hierop afgestemd. Zo wordt er bij Walking Voetbal niet gerend en wordt er 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers en op een klein veld. Het plezier van samen een potje voetballen staat voorop!

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 7 maart 2019

Themaweek Basketbal 3 vs 3

Het 3x3 basketbal is een relatieve nieuwe officiële basketball variant. Het is een echte Olympische sport geworden. Nederland doet het hartstikke goed in deze basketbal variant, het is dan ook niet gek dat het wereldkampioenschap 3x3 basketbal deze zomer in Nederland plaatsvindt!

GEPUBLICEERD OP:
zondag 24 februari 2019

Capelle wint van XerxesDZB

Kwalitatief viel er niet veel te genieten, maar strijd was er volop. In de extra tijd van de eerste helft werd Bram de Bruin met rood van het veld gestuurd. Toch wist Capelle de broodnodige drie punten te veroveren, waardoor de strijd om lijfsbehoud de goede richting uitgaat.