Laudame Financials VCN Dames 1 wint met 3-2 van WSV.

  • maandag 10 december 2018
  • Redactie

Afgelopen zaterdag speelde de dames van VCN Dames 1 tegen Innvovatiemakelars.nl WSV Dames 1. Laudame Finacials VCN Dames 1 begon goed aan de wedstrijd en wist genoeg servicedruk te leveren. De eerste set werd gewonnen met 25-21.

Het vervolg van de wedstrijd was wisselvallig. VCN kwam de tweede set meer onder druk te staan door de service van WSV en verloor door slordige fouten met 22-25. De derde set was het weer Laudame Financials VCN Dames 1 die een goede servicedruk leverde en aanvallend sterk was, deze set werd gewonnen met 25-15. Helaas konden ze dit niet de vierde set vasthouden. VCN komt nog wel op setpoint, maar het was WSV die er met de winst van de vierde set vandoor ging met 24-26.

Dus het werd een vijfde set waar de teams weer aan elkaar gewaagd waren. Ook deze set was een spannende vijfde beslissende set, maar uiteindelijk wist VCN dit keer wel het matchpoint te verzilveren en won de set met 16-14.

Aankomende zondag speelt Laudame Financials VCN Dames 1 tegen de nummer 1 van de competitie Peelpush Dames 1 om 15.30 uur in Meijel.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 10 december 2018