Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 10 januari 2019

Dennis den Haan stopt bij CVV Zwervers

Aanvaller Dennis den Haan was woensdag 9 januari te gast in de 4e aflevering van IJssel-sport TV, daarin vertelde Dennis dat hij het besluit heeft genomen om niet meer voor CVV Zwervers uit te komen.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 24 december 2018

Dros Alterno D2- Laudame financials VCN D1

De eerste helft van het seizoen 2018-2019 zit erop! Na 10 gespeelde wedstrijden hebben we alleen nog niet tegen Voltena gespeeld en staan we op de helft van de ranglijst, de 6eplek.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 21 december 2018

Begin 2019 lekker sportief

Wilt u in 2019 lekker actief beginnen? Dan kunt u bij de Sportieve Winter uw hart ophalen! Bij de beweegactiviteiten die tijdens de Sportieve Winter plaatsvinden is de leeftijd 55 jaar en ouder, maar iedereen is van harte welkom om mee te doen. De lessen worden aangepast naar ieders mogelijkheid.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 december 2018

Laudame financials dames 1 pakt punten in het o zo verre Meijel.

Op zondag 16 december mocht Laudame financials dames 1 richting Meijel, ja je leest het goed... Zondag! We mochten hier de strijd aangaan tegen Peelpush. Na een goeie overwinning van vorige week, leek het ons wel leuk om dit door te zetten! Het dorp liep uit en de zaal werd gevuld met gezellige mensen die een goed sfeertje gaven. We hadden er zin in!