Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
maandag 17 december 2018

Laudame financials dames 1 pakt punten in het o zo verre Meijel.

Op zondag 16 december mocht Laudame financials dames 1 richting Meijel, ja je leest het goed... Zondag! We mochten hier de strijd aangaan tegen Peelpush. Na een goeie overwinning van vorige week, leek het ons wel leuk om dit door te zetten! Het dorp liep uit en de zaal werd gevuld met gezellige mensen die een goed sfeertje gaven. We hadden er zin in!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 10 december 2018

KCC onderuit bij TOP

De Cashback World Korfbal League zal voor de ploeg van Wolsink en Van der Steen week op week een kwestie zijn van overleven. In de komende weken, zo aan het einde van 2018, zal de top van Nederland de tegenstander zijn en dan is het hopen dat er wellicht een wonder geschiedt in de donkere dagen. Na de nederlaag thuis tegen LDODK/Rinsma Modeplein was het in Sassenheim TOP/SolarCompleet, de landskampioen, die bestreden moest worden. Een onmogelijke opgave, of de thuisploeg moet een slechte dag hebben. Met de jarenlange ervaring, liet TOP/SolarCompleet zien, dat het tot de absolute top behoort. KCC/SO natural kon in de eerste 5 minuten mee in de wedstrijd. Hierna was het direct over en moest het een grote nederlaag incasseren.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 10 december 2018

Laudame Financials VCN Dames 1 wint met 3-2 van WSV.

Afgelopen zaterdag speelde de dames van VCN Dames 1 tegen Innvovatiemakelars.nl WSV Dames 1. Laudame Finacials VCN Dames 1 begon goed aan de wedstrijd en wist genoeg servicedruk te leveren. De eerste set werd gewonnen met 25-21.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 10 december 2018

Maatwerkers VCN wint thuis van directe concurrent HLB

e laatste paar weken verloor Maatwerkers VCN driemaal op rij; iets dat al even niet meer gebeurd is. Desondanks was er weinig reden tot paniek; een 3-2 verlies tegen titelkandidaat ZVH kan gebeuren en ook de 3-2 nederlaag in de beker tegen eredivisionist Vocasa is geen schande. De enige echt zure nederlaag was in Groningen tegen Donitas; verdiend verloren omdat na een collectieve offday. Ondanks dat het gevoel dus niet al te slecht was, was het wel weer tijd voor een overwinning. Zeker omdat de tegenstander van zaterdag, HLB van Daal, een directe concurrent is.